ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα 15 "πράσινα" δωμάτια και η εξήγηση των ζευγαριών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Διαβάστε στο Sport24.gr πως έχουν χωριστεί οι πράσινοι στα δωμάτια που διαμένουν στο ξενοδοχείο στην Ολλανδία. Οι "Γάλλοι", οι αρχηγοί, οι φίλοι, οι πρώην συμπαίκτες και οι νέοι.

Από την Δευτέρα το πρωί ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Αυτές τις δεκαπέντε μέρες το τριφύλλι θα διαμείνει στο Van der Valk Hotel. Εκεί όπου οι 30 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν χωριστεί από την πρώτη μέρα σε δεκαπέντε δωμάτια.

Ανάμεσα στα οποία έχουμε τους "Γάλλους", τους "αρχηγούς", τους "πρώην συμπαίκτες", τους "νέους" και τους φίλους ενώ ξεχωρίζει το γεγονός πως σε αντίθεση με άλλες χρονιές όλοι οι γκολκίπερ μένουν χωριστά.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε τα δεκαπέντε πράσινα δωμάτια και σας τα παρουσιάζει:

ΜΟΥΝΙΕ-ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Οι δυο γαλλόφωνοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν λογικό πως θα μένουν μαζί. Μπορούν να συνεννοούνται στα γαλλικά και φυσικά να μιλούν ώρες ατέλειωτες για την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ-ΔΩΝΗΣ

Οι δυο αρχηγοί του Παναθηναϊκού, πέρσι αλλά και φέτος, όπως σημείωσε ο Δώνης ήταν λογικό να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Βέβαια οι δυο τους είναι και αρκετά καλοί φίλοι.

ΙΝΣΟΥΑ-ΑΛΤΜΑΝ

Ο Αργεντινός και ο Ισραηλινός μπορεί να μην έχουν τίποτα κοινό αλλά αποκτήθηκαν και οι δυο πέρσι και από τη πρώτη στιγμή "κόλλησαν". Οπότε φέτος από την αρχή της προετοιμασίας μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο.

ΔΙΟΥΔΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Οι Διούδης-Οικονόμου έχουν υπάρξει "πρώην" συμπαίκτες στον Πανιώνιο και εδώ και έξι μήνες συνυπάρχουν και στον Παναθηναϊκό. Άρα λογικό σε αυτή τη πρώτη κοινή προετοιμασία τους να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο.

ΚΑΤΣΕ-ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ

Όπως και οι Διούδης-Οικονόμου έτσι και οι Κάτσε-Τζανδάρης έχουν παίξει συμπαίκτες μαζί στον ΠΑΟΚ και είναι λογικό να έχουν καλύτερη σχέση αφού γνωρίζονται περισσότερο χρονικό διάστημα. Για αυτό και στην Ολλανδία μένουν μαζί.

ΣΙΦΝΑΙΟΣ-ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ

Οι Σιφναίος-Χαντζάρας ήρθαν και οι δυο φέτος στην ομάδα με τον πρώτο να έχει αποκτηθεί και τον δεύτερο να δοκιμάζεται. Οι δυο "νέοι" ήταν λογικό να βρεθούν και στο ίδιο δωμάτιο.

ΚΟΤΣΑΡΗΣ-ΡΕΓΚΑΚΟΣ

Ο τρίτος νέος της φετινής παρέας, ο Ρεγκάκος, βρήκε έναν τουλάχιστον γνώριμο στον Παναθηναϊκό τον Κότσαρη αφού και οι δυο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στις μικρές εθνικές. Οπότε ήταν λογικό για να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα ο Ρεγκάκος να μοιράσει το δωμάτιο με τον Κότσαρη.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Ο "έμπειρος" και ο "νέος" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του δωματίου καθώς τους Κολοβέτσιο και Μπουζούκη χωρίζουν επτά χρόνια αλλά οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση από την πρώτη στιγμή που ο Κολοβέτσιος εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το περσινό καλοκαίρι.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ-ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το μοναδικό δωμάτιο Έλληνα - ξένου! Απλώς με... κάποιον έπρεπε να μείνει και ο Γιόχανσον αφού δεν υπάρχει άλλος ξένος. Επιλέχθηκε ο 20χρονος γκολκίπερ που ήταν και πέρυσι μέλος της πρώτης ομάδας.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Τα υπόλοιπα έξι δωμάτια αποτελούνται από τους Χατζηγιοβάνη-Μαυρομάτη, Πίσπα-Κουντουριώτη, Στάικο-Θεοχάρη, Οικονομόπουλο-Χριστογέωργο, Δημήτρουλα-Αποστολάκη και Σέχου-Εμμανουηλίδη.

Παιδιά που είναι όλα μαζί από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν μοιραστεί ξανά το ίδιο δωμάτιο τόσο εντός του "Γ. Καλαφάτης" όσο και στις αποστολές ή την πολυκατοικία όπου διαμένουν οι νεαροί εσώκλειστοι του "τριφυλλιού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ