ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης στον Παναθηναϊκό

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" και ενημερώθηκε από τους Φύσσα, Βόκολο, Αναστασίου και Σαραβάκο. Τι συζητήθηκε για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, το ρόστερ και τις μεταγραφές, σε τι προέτρεψε ο Αλαφούζος. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μετά το ρεπό της Παρασκευής (7/8), η ομάδα του Παναθηναϊκού επανήρθε στις προπονήσεις το Σάββατο (8/8) και άρχισε την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με την Γκαμπάλα για τα play off του Europa League και την έναρξη της Superleague.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε το "Γεώργιος Καλαφάτης" και συγκάλεσε σύσκεψη με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Σαραβάκο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών.

Για αρκετή ώρα, συζητήθηκε η απόδοση του Παναθηναϊκού στην ήττα με 3-0 από τη Μπριζ, με τον Αλαφούζο να ακούει τις απόψεις όλων για τα αίτια του αποκλεισμού. Είναι πραγματικότητα ότι η ανετοιμότητα του Παναθηναϊκού δεν άρεσε στον πρόεδρο της ΠΑΕ και το επισήμανε στη διάρκεια της σύσκεψης.

Πάντως, ο Αλαφούζος κατέστησε σαφές ότι περιβάλλει με εμπιστοσύνη όλους τους παρευρισκόμενους και τους ζήτησε να εργαστούν, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην ομάδα, ώστε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στα ματς με τη Γκαμπάλα και κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

"Να αφήσουμε πίσω μας τη Μπριζ και να προχωρήσουμε. Πάμε παρακάτω" ήταν το μήνυμα του Αλαφούζου στους Φύσσα, Βόκολο, Αναστασίου και Σαραβάκο.

Αναφορικά με τη μεταγραφική ενίσχυση, τέθηκε επί τάπητος η πολιτική που θα ακολουθηθεί μέχρι τη λήξη των μεταγραφών. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης και εκτιμάται ότι τα κενά που είχαν διαπιστωθεί στο ρόστερ, καλύφθηκαν με τους νεοαποκτηθέντες.

Παραμένουν οι σκέψεις για δύο προσθήκες, μία στην επίθεση και μία στη μεσαία γραμμή, αλλά, αυτές δεν "γεννήθηκαν" μετά τον αποκλεισμό από τη Μπριζ. Απλώς, είχε αποφασιστεί να αρχίσει η ομάδα και εφόσον εντοπιστούν ελλείψεις, να συμπληρωθούν προς τα τέλη Αυγούστου, σε συνάρτηση με τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Ακόμα, συζητήθηκαν και διάφορα άλλα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και της προετοιμασίας της ομάδας. Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους Μπεργκ και Καρέλη δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη, αφού, θα εξεταστούν μόνο οι επίσημες προτάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ