ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συζητήσεις και διαφορές με Κουτρουμπή και Χουλτ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει διαύλους επικοινωνίας με τους Κουτρουμπή και Χουλτ και ψάχνει τη συνεννόηση μαζί τους, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν υπάρχει κοινό έδαφος.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ανοιχτά μέτωπα με τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγές για να μείνουν ελεύθεροι και ζητούν να τους επιδικαστεί αποζημίωση. Οι υποθέσεις τους θα εκδικαστούν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, εφόσον δεν δοθεί αναβολή.

Ασφαλώς, η ΠΑΕ προτιμά να διευθετήσει τις διαφορές με τους δύο ποδοσφαιριστές εξωδικαστικά, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Επιπλέον, για τον Κουτρουμπή ισχύουν διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με τον Χουλτ, οπότε και η προσέγγιση με τον καθένα στηρίζεται σε άλλη βάση.

Ο Κουτρουμπής τέθηκε στο περιθώριο με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη και έπειτα, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος του μετέφερε μία πρόταση για τη λύση του συμβολαίου του, που δεν ικανοποίησε τον ποδοσφαιριστή και εκείνος αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Ωστόσο, τόσο η διοίκηση και ο διεθνής αμυντικός, προτιμούν να καταλήξουν σε ένα συμβιβασμό που θα τους εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Όμως, είναι γεγονός ότι στις μέχρι τώρα συζητήσεις, παρατηρείται σημαντική διαφορά στο οικονομικό, με τις επαφές να συνεχίζονται...

Περαιτέρω, ο ατζέντης του Κουτρουμπή, Κάρλος Γκονσάλβες τον έχει προτείνει σε ομάδες του εξωτερικού και περιμένει απαντήσεις, χωρίς μέχρι τώρα να έχει κάτι χειροπιαστό. Η Κοπεγχάγη φέρεται να έχει ρωτήσει για τον 26χρονο στόπερ, αφού έχει "κανάλι" με τον Γκονσάλβες από τη μεταγραφή του Ζέκα, αλλά μέχρι εκεί.

Αναφορικά με τον Χουλτ, η οπτική του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη σε σύγκριση με του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός μπακ θεωρεί ότι θα δικαιωθεί σίγουρα και θα κερδίσει την ελευθερία του, ενώ η ΠΑΕ εκτιμά ότι η εξόφληση της δόσης Οκτωβρίου στερεί από τον ποδοσφαιριστή το "όπλο" της νομικής οδού και θα ζητήσει χρήματα για την αποχώρηση του.

Τουλάχιστον, υπάρχει "δίαυλος" μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι προς το παρόν, οι απόψεις τους είναι αντίθετες και δεν αφήνουν περιθώριο σύγκλησης. Από εκεί και πέρα, το πιθανότερο είναι πως η προσφυγή του Χουλτ θα εκδικαστεί κανονικά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ