ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συζητά επιστροφή στον Παναθηναϊκό ο Καρβουνίδης

Συζητά επιστροφή στον Παναθηναϊκό ο Καρβουνίδης
INTIME SPORTS

Η πρόσληψη του φυσιοθεραπευτή Χρήστου Καρβουνίδη από τον Παναθηναϊκό, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και θα συνδυαστεί με αλλαγές στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δημοσίως, η ΠΑΕ διαρρέει ότι στηρίζονται όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, επιθυμώντας να περιορίσει τη φημολογία για μία πιθανή αλλαγή προπονητή ή για αντικαταστάσεις στο ιατρικό τιμ. Ωστόσο, στο παρασκήνιο διεξάγονται συζητήσεις, προκειμένου να εντοπιστεί τι δεν λειτουργεί σωστά και να διορθωθεί.

Ένας από τους ανθρώπους ο οποίος ακούγεται για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, είναι ο φυσιοθεραπευτής, Χρήστος Καρβουνίδης. Έχει εργαστεί στην ομάδα ξανά στο παρελθόν από το 1999 έως το 2002, στη συνέχεια συνεργάστηκε με την ΑΕΚ και έπειτα με την Εθνική ομάδα.

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος γνωρίζονται με τον Καρβουνίδη και εκτιμούν τη δουλειά του, αφού τους "κούραρε" ως ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια συνεργάστηκαν μαζί του στην Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Καρβουνίδης έχει παρουσιάσει ένα πλάνο στους δύο άνδρες και έχει ζητήσει την πρόσληψη ορισμένων συνεργατών του, προκειμένου να φέρει αποτελέσματα. Επειδή το πλάνο Καρβουνίδη προβλέπει αλλαγές στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει τεθεί υπό επεξεργασία από τους διευθυντή ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις, αναλόγως με τις εξελίξεις στην 5η αγωνιστική της Superleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ