ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συστάσεις Στραματσόνι στα αποδυτήρια

Συστάσεις Στραματσόνι στα αποδυτήρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επεσήμανε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ότι δεν διαχειρίστηκαν όπως θα έπρεπε το παιχνίδι με την Ξάνθη και αυτό κόστισε την ήττα με 2-1.

Ο Αντρέα Στραματσόνι εστίασε στη νοοτροπία που είχαν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Ξάνθη και στην οποία απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ήττα με 2-1. Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ματς και τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν τη λογική με την οποία αγωνίζονται.

"Κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι, αλλά το πιο σημαντικό ήταν πως δεν το προσεγγίσαμε όπως έπρεπε. Δεν είχαμε την ενδεδειγμένη συμπεριφορά και αυτό μας κόστισε την ήττα. Είχαμε πει ότι πρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει" σχολίασε ο Στραματσόνι.

Ακόμα, ο Ιταλός πρόσθεσε πως "δεν ήρθε η καταστροφή με ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να το αναλύσουμε για να δούμε τι κάναμε λάθος. Είναι σημαντικό να τα διορθώσουμε και να μην πάμε έτσι στο Βέλγιο. Θέλω και εσείς να κάνετε την αυτοκριτική σας και να σκεφτείτε τι δεν κάνατε σωστά".

Τέλος, ο Στραματσόνι επιχείρησε να τους τονώσει την ψυχολογία: "Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και δεν ξεχάσατε να παίζετε. Αλλά πρέπει να το αποδεικνύετε συνεχώς. Σας εμπιστεύομαι ότι την Πέμπτη θα παίξετε σύμφωνα με τις δυνατότητες σας και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ