ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συστάσεις για την αποφυγή ακραίων δηλώσεων

Συστάσεις για την αποφυγή ακραίων δηλώσεων
Παναθηναϊκός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αξιωματούχοι της UEFA έκαναν παρατηρήσεις στους ιθύνοντες της Μπρόντμπι για τις σκληρές τοποθετήσεις. Εξετάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας για το ματς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Πέμπτης (25/8, 20.00).

Τις συστάσεις των αξιωματούχων της UEFA δέχτηκαν οι ιθύνοντες της Μπρόντμπι κατά την απογευματινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, την Τετάρτη (24/8). Αυτό συνέβη προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, που χαρακτηρίζεται τεταμένη, πριν από τη ρεβάνς των play off του Europa League.

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, έθεσαν υπόψη του security officer, τις τοποθετήσεις του αθλητικού διευθυντή, Τρόελς Μπεχ και του προπονητή, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Ο σκοπός ήταν να καταδείξουν πως φορτίστηκε το κλίμα τις προηγούμενες ημέρες, τη στιγμή που δεν συνέτρεχαν λόγοι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι delegates της UEFA επανέλαβαν τις συστάσεις τους για την αποφυγή ακραίων δηλώσεων και εξέφρασαν την πεποίθηση πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Στη διάρκεια της σύσκεψης, εξετάστηκαν και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν ανήμερα (25/8) του παιχνιδιού.

Από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν διαβεβαιώσεις ότι το πούλμαν που θα μεταφέρει την αποστολή στο Brondby Stadion δεν θα έχει επαφή με τους Δανούς φιλάθλους, ενώ δόθηκαν εγγυήσεις ότι ο χώρος έξω από τα αποδυτήρια δεν θα είναι προσβάσιμος για τους θεατές.

Γενικότερα, οι παράγοντες της Μπρόντμπι ήταν συγκαταβατικοί και έδειξαν διάθεση συνεργασίας, ώστε να αποφύγουν επικίνδυνες καταστάσεις. Άλλωστε, τελούν υπό την τιμωρία της UEFA για επεισόδια στα ματς με τη Χέρτα και δεν έχουν περιθώρια για νέα παρεκτροπή…

Τα μέτρα ασφαλείας θα επαναβεβαιωθούν στη δεύτερη σύσκεψη που θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης (25/8), παρουσία όλων των εμπλεκόμενων στο παιχνίδι.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ