ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συρίγος: "Γι'αυτό έφυγε ο Θεοδωρόπουλος"

Συρίγος: "Γι'αυτό έφυγε ο Θεοδωρόπουλος"
EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε κι ακούστε πώς σχολίασε ο Γιώργος Συρίγος στον Sport24 Radio 103,3 την απόσυρση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, από την προσπάθειά του για εύρεση λύσης στον Παναθηναϊκό.

Ο Mr. Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, απέσυρε με γραπτή του δήλωση την προσπάθειά του για εύρεση λύσης στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Συρίγος σχολίασε στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" με τον Παντελή Βλαχόπουλο τις τελευταίες εξελίξεις στο "τριφύλλι".

"Είδαν έναν άνθρωπο που είπε τρία πράγματα σοβαρά και λυσσάξαν όλοι πάνω του να δούνε εάν μπορούν να του πάρουν αυτά που τους λείπουν. Είπε από την αρχή ότι δεν θέλω να είμαι στη διοίκηση, ήταν σαφής. Είναι δεδομένο πόσα χρήματα έβαζε τόσα χρόνια. Είναι δεδομένο - και δεν αμφισβητείται ούτε χιλιοστό - τι ήθελε να κάνει και τι είπε. Αμέσως μετά άρχισαν τα γνωστά.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία γύρω από το όνομα και το πρόσωπο του κυρίου Θεοδωρόπουλου διαδραματίστηκε η απόλυτη παράνοια. Λες και τους είπε ότι έρχομαι με τα σεντούκια. Σε ένα βαθμό η απόγνωση είναι κακός οδηγός. Μιλάμε για παντελή έλλειψη ρεαλισμού και σοβαρότητας. Τον αντιμετώπισαν, όπως είχαν αντιμετωπίσει τον Τσάκα. Ο,τι μας λείπει, αυτόν βρήκαμε, αυτός θα μας το δώσει. Λες και δεν ξέρουμε".

Ακούστε στο ηχητικό όσα είχε να πει ο Γιώργος Συρίγος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" του Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ