ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συντηρητικά για δεκαπέντε μέρες ο Μπουμάλ

Συντηρητικά για δεκαπέντε μέρες ο Μπουμάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπουμάλ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και θα απουσιάσει από τα ματς με την Μπρόντμπι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς ένιωσε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ομόνοια ο Ολιβιέ Μπουμάλ και για αυτό ο άσος από το Καμερούν δεν έχει πάρει μέρος έκτοτε στις προπονήσεις. Στο τριφύλλι αποφάσισαν ο Μπουμαλ να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τις επόμενες δυο εβδομάδες και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα ματς με την Μπρόντμπι και πιθανότατα τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η κατάσταση του Μπουμάλ όμως δεν εμπνέει τόσο μεγάλη ανησυχία ώστε ο παίκτης, όπως συχνά-πυκνά γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, να μπει στο χειρουργείο. Απλά θα γυμνάζεται μόνος του για δεκαπέντε μέρες και εν συνεχεία θα είναι σε θέση να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Στραματσόνι. Να σημειώσουμε ότι ο Καμερουνέζος είχε παρουσιάσει και στον Πανιώνιο το ίδιο πρόβλημα αλλά στην αριστερή πλευρά, ενώ τώρα είναι στα δεξιά, και το είχε ξεπεράσει επίσης με συντηρητική αγωγή.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ