ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συντάσσεται με τον Κοντονή, ο Αλαφούζος

Συντάσσεται με τον Κοντονή, ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την υποστήριξη του στη θέση του Σταύρου Κοντονή για τη στελέχωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ με τακτικούς δικαστές.

Με ένα πρωτόγνωρο look μετέβη ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση της αντιπροσωπείας της Superleague με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Για πρώτη φορά από την ημέρα που ενεπλάκη με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάστηκε στις κάμερες και στους φωτογράφους χωρίς να έχει ξυριστεί!

Στα ουσιώδη της ημέρας, τον πρόεδρο της ΠΑΕ συνόδευε η επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, η οποία είχε εντρυφήσει στην υπόθεση και μπορούσε να συνδράμει, εάν κρινόταν αναγκαίο.

Συντάσσεται με τον Κοντονή, ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι συμμερίζεται την επιμονή του υφυπουργού με τον ορισμό τακτικών δικαστών στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά ζήτησε από τον Σταύρο Κοντονή να ενεργήσει όπως μπορεί προκειμένου να μην την πληρώσουν οι ελληνικές ομάδες που παίζουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Κατά την αποχώρηση του από το υφυπουργείο, ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι "ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος σε όλα τα επίπεδα", χωρίς να προσθέτει οτιδήποτε άλλο. Μία δήλωση που αντικατοπτρίζει απόλυτα τη θέση της ΠΑΕ για το ζήτημα, όπως και για τα υπόλοιπα θέματα του ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία, ναι μεν ο Αλαφούζος συμμετείχε στην αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, όμως, δεν αλλάζει στο παραμικρό τη θέση του για τον πρόεδρο της Superleague, Γιώργο Μποροβήλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ