ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνομίλησαν για την εικόνα της ομάδας

Συνομίλησαν για την εικόνα της ομάδας
INTIME SPORTS

Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Φύσσας είχαν πηγαδάκι για αρκετή ώρα κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από την Πορτογαλία.

Εκτενές θέμα συζήτησης ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν η εικόνα των πράσινων στο ματς με την Εστορίλ τόσο πριν την αναχώρηση του τριφυλλιού από την Πορτογαλία όσο και στην διάρκεια της τετράωρης πτήσης.

Οι ποδοσφαιριστές των πράσινων έλεγαν ότι ποτέ δεν μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα και πως δίκαια γνώρισαν την ήττα στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά η εικόνα που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν το πηγαδάκι που έφτιαξαν οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Φύσσας.

Οι τρεις τους αποτραβήχτηκαν μακριά από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής και κουβέντιασαν για αρκετή ώρα με το ύφος τους να προδίδει ότι μιλούσαν για κάτι σοβαρό. Η συζήτηση των τριών ανδρών συνεχίστηκε και στο αεροπλάνο με την προσθήκη και του Δημήτρη Σαραβάκου.

Στην διάρκεια της πτήσης τώρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου σηκώθηκε για αρκετή ώρα από την θέση του και είχε συνομιλία με αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα που θα είχαν οι πράσινοι κατά την άφιξη στην Αθήνα και τους μίλησε και για λάθη που έγιναν στην αναμέτρηση με την Εστορίλ. Παράλληλα προσπάθησε να τους αναπτερώσει και πάλι το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ