ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζουν το ψάξιμο για τον στόπερ στον Παναθηναϊκό

Συνεχίζουν το ψάξιμο για τον στόπερ στον Παναθηναϊκό

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προχωρούν τις επαφές με κεντρικούς αμυντικούς, έχοντας μικρή διαφορά με τον Σιανί και επικεντρώνοντας την προσοχή τους στον Σάντσεθ. Άλλοι τρεις προτεινόμενοι από την Ιταλία.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού έχει εκτελεστεί επιτυχώς στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά, στο κομμάτι του κεντρικού αμυντικού που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει μείνει πίσω, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των ιθυνόντων της ΠΑΕ. Βέβαια αν οι επαφές ευοδωθούν μέχρι τις 27/6 που οι πράσινοι θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά για την επόμενη σεζόν δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα.

Οι επαφές με τους πρώτους στόχους της λίστας δεν είχαν αποτέλεσμα για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μια και οι Φύσσας και Βόκολος έχουν αναγκαστεί να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ήδη, στο κάδρο έχει έρθει ο Σέρχιο Σάντσεθ, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά, παραμένει μία δύσκολη περίπτωση με υψηλό κασέ και τους Ισπανούς συναδέλφους να υποστηρίζουν ότι απαιτήσεις του είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα και έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στην Primera Divizion, ωστόσο, εσχάτως συζητά και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Στην Ισπανία, η Βιγιαρεάλ έχει επιδείξει το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Με τον Μικαέλ Σιανί δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στη διάρκεια του Σαββάτου (20/6), με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να διατηρούν ανοιχτή τη διαπραγμάτευση και με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή να μελετά και άλλες προσφορές. Όσο για τον Αντολίν Αλκαράς, ο 33χρονος Παραγουανός αρέσει στον Αναστασίου, αλλά, ο ίδιος αναμένει προσεγγίσεις από την Αγγλία και την Ισπανία.

Στο μεταξύ, υφίστανται άλλοι τρεις προτεινόμενοι από τη Serie A, οι οποίοι βρίσκονται χαμηλότερα στη λίστα των επιτελών του Παναθηναϊκού, αλλά, ίσως προωθηθούν, αναλόγως με τις εξελίξεις.

Ο ένας είναι ο 32χρονος Αργεντινός της Κατάνια, Νίκολας Σπόλι (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου), ο οποίος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016, αλλά, οι διοικούντες επιθυμούν να τον παραχωρήσουν. Ο δεύτερος είναι ο Ντανιέλε Μπονέρα, ο 34χρονος αμυντικός της Μίλαν, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του μήνα και απ' ότι φαίνεται, δεν θα ανανεωθεί.

Όσο για τον τελευταίο, είναι ο 34χρονος Αργεντινός, Νίκολας Μπουρντίσο, ο οποίος αποδεσμεύεται από τη Τζένοα στις 30/6 και έχει προταθεί στους πράσινους αναζητώντας τον επόμενο προορισμό του.

Ακόμα, μέσω τρίτων, ο Σωκράτης Φυτανίδης προσέγγισε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και έθεσε εαυτόν διαθέσιμο για συζήτηση. Φυσικά, δεν πρόκειται για την πρωτοκλασάτη επιλογή και ίσως εξεταστεί υπό το πρίσμα μιας εναλλακτικής.

Από εδώ και πέρα, οι Φύσσας και Βόκολος θα επιχειρήσουν να κλείσουν τη μεταγραφή στη διάρκεια της εβδομάδας, διότι, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και το Σάββατο (27/6) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη σεζόν 2015 - 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ