ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζονται οι συζητήσεις Παναθηναϊκού - NOVA

Συνεχίζονται οι συζητήσεις Παναθηναϊκού - NOVA
Κάμερα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και της NOVA συνομιλούν για να καταλήξουν σε συμφωνία και να μεταδοθεί το ματς με τον Λεβαδειακό.

Διαβουλεύσεις για να αποφευχθεί η ολομέτωπη σύγκρουση του Παναθηναϊκού με τη Nova, καταβάλλονται από το Σάββατο (29/1) και θα συνεχιστούν σήμερα (29/1). Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ συνομιλούν με τα διευθυντικά στελέχη του συνδρομητικού και αναζητούν μία συμβιβαστική λύση, ώστε να επιτραπεί η μετάδοση του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Στις σαββατιάτικες συζητήσεις σημειώθηκε πρόοδος, ωστόσο δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ένας στόχος που αποτελεί το ζητούμενο για όλους και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί, έστω και λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Nova διατίθεται να καταβάλλει περίπου 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, εξοφλώντας κατά ένα μέρος την οφειλή της και τα υπόλοιπα στις προβλεπόμενες δόσεις. Το συγκεκριμένο ποσό θα δοθεί απ’ ευθείας και όχι μέσω της Superleague.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ δεν επέτρεψε στο συνεργείο της Nova να μεταβεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις του προπονητή και δύο ποδοσφαιριστών, πριν τη διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η πρώτη άρνηση του Παναθηναϊκού στη "NOVA" και το πρόστιμο
Η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Superleague
Παναθηναϊκός: "Δεν θα μεταδοθεί το ματς"
Nova ή... τρανζιστοράκι!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ