ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζονται οι επαφές με Μουνιέ και Νίνκοβιτς

Bologna forward Anthony Mounier, left, Sampdoria defender Vasco Regini, center, and Sampdoria midfielder Roberto Soriano fight for the ball during a Serie A soccer match between Sampdoria and Bologna, in Genoa, Italy, Monday, Sept. 14, 2015. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Bologna forward Anthony Mounier, left, Sampdoria defender Vasco Regini, center, and Sampdoria midfielder Roberto Soriano fight for the ball during a Serie A soccer match between Sampdoria and Bologna, in Genoa, Italy, Monday, Sept. 14, 2015. (AP Photo/Carlo Baroncini) AP

Ο Παναθηναϊκός έχει παράλληλες επαφές στο Μιλάνο με την Μπολόνια για τον Άντονι Μουνιέ και τη Τζένοα για τον Νίκολα Νίνκοβιτς και μέχρι το τέλος της ημέρας θα καταλήξει στον "εκλεκτό". Ο πρώτος είναι η επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, εναλλακτική ο δεύτερος.

Στο Μιλάνο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η επιλογή του αριστερού εξτρέμ, αφού στο ξενοδοχείο Melia της πόλης εξελίσσονται οι διεργασίες για τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι απασχολούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη! Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι Ιταλοί, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού εντείνει τις επαφές για τον Άντονι Μουνιέ (φώτο) και τον Νίκολα Νίνκοβιτς και στις επόμενες ώρες θα κλείσει τον έναν!

Αναφορικά με τον Μουνιέ, στο ξενοδοχείο έφτασε ο αθλητικός διευθυντής της Μπολόνια, Ρικάρντο Μπιγκόν, ο οποίος σε μία πρώτη ενημέρωση προς τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τις εξελίξεις, τόνισε ότι η παραχώρηση του εξαρτάται από τον ίδιο τον παίκτη, διότι μέχρι τώρα αυτός έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων του Τριφυλλιού. Ο Μπιγκόν επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και απομένει το "ναι" του 29χρονου Γάλλου εξτρέμ.

Σε μία συμβολική κίνηση, ο Μουνιέ ακολούθησε τον λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο instagram και συγκεντρώνει πληροφορίες για την ομάδα και την Αθήνα. Το σίγουρο είναι ότι πλέον εμφανίζεται πιο διαλλακτικός και πείθεται όλο και περισσότερο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σε σχέση με τον Νίνκοβιτς, όπως μεταφέρουν οι Ιταλοί ρεπόρτερ από το ξενοδοχείο Melia, αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού (πιθανότατα ο Κώστας Διαμαντόπουλος) και του αθλητικού διευθυντή της Τζένοα, Μάριο Ντονατέλι, με αντικείμενο τον Σέρβο μεσοεπιθετικό. Ο ποδοσφαιριστής έχει συγκατατεθεί για να έρθει στην Αθήνα, αλλά η Τζένοα φέρεται να επιθυμεί να θέσει ρήτρες για να εξασφαλίσει χρόνο συμμετοχής για τον 23χρονο winger.

Σε κάθε περίπτωση, εντός της ημέρας αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει ποιος από τους Μουνιέ και Νίνκοβιτς, θα αποτελέσει την 11η μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2017. Προς το παρόν, ο Μουνιέ φαντάζει το ακλόνητο φαβορί και ο Νίνκοβιτς έχει ρόλο αουτσάιντερ, ενώ αυτή τη σειρά έχουν και στην ιεράρχηση του Ουζουνίδη...

AP Photo/Carlo Baroncini

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ