ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζει τις "διακοπές" του ο Ιμπάρμπο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιμπάρμπο παραμένει στη Μπογκοτά, η Κάλιαρι δεν βιάζεται να τον πουλήσει και ο Παναθηναϊκός είναι ο μοναδικός που επείγεται για να λυθεί το ζήτημα.

Η άδεια που ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει πάρει από τη... σημαία διαρκεί ακόμα, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν μοιάζει να αγχώνεται για το μέλλον του. Παραμένει στη Μπογκοτά της Κολομβίας με την οικογένεια του και περιμένει τις εξελίξεις, χωρίς να έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Αθήνα.

Όσο για την Κάλιαρι, συζητά μεν την πώληση του Κολομβιανού επιθετικού, αλλά εμμένει στις απαιτήσεις της: 6 εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του. Ίσως να συναινέσει με ένα ποσό λίγο μικρότερο, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτεί μία προσφορά με τα μισά λεφτά.

Ο Ιμπάρμπο δεν επείγεται για τους δικούς του λόγους, η Κάλιαρι δεν βιάζεται αφού στην παρούσα φάση δεν πληρώνει αυτή τον ποδοσφαιριστή και μένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιθυμεί περισσότερο απ' όλους την απεμπλοκή του.

Ο Παναθηναϊκός θα προσφύγει στη FIFA, ώστε να διασφαλιστεί και ταυτόχρονα. να ασκηθεί πίεση στον Ιμπάρμπο, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα. Τουλάχιστον, να εξοικονομηθούν χρήματα από την αμοιβή του, από τη στιγμή που ο 26χρονος επιθετικός επέλεξε να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ