ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζει για "Athens Alive", στηρίζει την προοπτική Πιεμπονγκσάντ ο Γιαννακόπουλος

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλεί την οικογένεια του Τριφυλλιού να στηρίξει τo "Pan Asia Investment" fund εφόσον συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη σωτηρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεν είναι απλά καλοδεχούμενη, αλλά κάτι παραπάνω, όπως τονίζει το περιβάλλον του. Αυτό ισχύει για το fund "Pan Asia Investment" που διαπραγματεύεται με τον Γιάννη Αλαφούζο τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Ο Γιαννακόπουλος έχει τον ίδιο σκοπό, εξ' ου και η δημιουργία του πρότζεκτ "Athens Alive" μαζί με ισχυρούς επενδυτές από το εξωτερικό, το οποίο στοχεύει στην εξασφάλιση του μέλλοντος των ομάδων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Ο Γιαννακόπουλος εκτιμά ότι κάθε φίλος του Τριφυλλιού επιβάλλεται να είναι θετικά διακείμενος απέναντι σε ένα σχήμα που θα αποδείξει τις σοβαρές προθέσεις του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ίδια λογική ασπάζεται για την "Pan Asia Investment".

Ωστόσο, οι εξελίξεις δεν πρόκειται να επηρεάσουν το πλάνο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Η ομάδα εργασίας του "Athens Alive" έχει εντατικές συνομιλίες με το εντεταλμένο κυβερνητικό κλιμάκιο και δρομολογούνται οι τροποποιήσεις στον αρχικό σχεδιασμό, που θα τον καταστήσουν επωφελή για όλους. Η Κυβέρνηση και η κοινοπραξία εκφράζουν την αισιοδοξία τους και θεωρούν ότι η επίτευξη συμφωνίας και η υπογραφή των συμβάσεων θα υλοποιηθούν σε λίγες μέρες.

Φυσικά, ο Γιαννακόπουλος κατανοεί ότι η ΠΑΕ δεν έχει χρόνο και χρειάζεται "λύση εδώ και τώρα". Εξυπακούεται πως ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος και οι συνεργαζόμενοι επενδυτές την ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά εφόσον η "Pan Asia Investment" συμφωνήσει νωρίτερα με τον Γιάννη Αλαφούζο, τότε θα έχει τη στήριξη σύσσωμης της οικογένειας του Τριφυλλιού.

Πλέον, ο Γιαννακόπουλος συνεχίζει την υλοποίηση του δικού του πρότζεκτ, περιμένοντας την κατάληξη των διαπραγματεύσεων του Γιάννη Αλαφούζου και του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Στο απευκταίο σενάριο της αρνητικής κατάληξης, ο Γιαννακόπουλος θα επανέρθει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ώστε να μπει εκείνος και το κονσόρτσιουμ στη μετοχική σύνθεση.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά και η "Pan Asia Investment" αποκτήσει την κυριότητα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ο Γιαννακόπουλος είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με τη νέα διοίκηση για το γηπεδικό. Το "Athens Alive" έχει τη δική του πρόταση για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα αντιπαρατεθεί με τη λύση του Βοτανικού που εξετάζει το επιτελείο του Πιεμπονγκσάντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ