ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνέχεια στις επαφές με τους τρεις στόπερ στον Παναθηναϊκό

Συνέχεια στις επαφές με τους τρεις στόπερ στον Παναθηναϊκό

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνέχισαν και την Τρίτη της επαφές με τους εκπροσώπους των Σίβοκ, Σπάχιτς και Σιανί. Διαβάστε όλα τα δεδομένα.

Στην υπόθεση του στόπερ έχουν επικεντρωθεί στον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας και την Τρίτη τις επαφές με τους εκπροσώπους των τριών υποψηφίων που είναι ψηλότερα στην σχετική λίστα.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση τόσο στον Σίβοκ όσο και στον Σιανί όπως έχει γίνει γνωστό από τους εκπροσώπους των δυο αμυντικών ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση και στον Σπάχιτς.

Στο τριφύλλι θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και όταν υπάρχει σύγκλιση και απόλυτη ταύτιση απόψεων τότε να προχωρήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση αλλιώς να έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις.

Βελτιωμένη πρόταση στον Σιανί

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως την Τρίτη κατατέθηκε νέα πρόταση στον Μικαέλ Σιανί και πλέον οι δυο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά στο οικονομικό κομμάτι.

Το θέμα με τον Γάλλο στόπερ όμως είναι πως από τη στιγμή που μένει ελεύθερος δεν βιάζεται να υπογράψει και περιμένει να δει τι θα γίνει και τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του τις επόμενες μέρες.

Βέβαια στον Παναθηναϊκό βιάζονται και θέλουν να κλείσει άμεσα το θέμα του στόπερ προκειμένου να είναι στο τριφύλλι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

"Σε λίγες μέρες θα ξέρετε" είπε ο Σπάχιτς

Ο Εμίρ Σπάχιτς φιγουράρει και αυτός στην λίστα του Παναθηναϊκού για τον αντί-Σίλντενφελντ με τον Βόσνιο στόπερ να βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είπε: «Κάντε λίγο υπομονή, σε λίγες μέρες θα μάθετε που συνεχίζω».

Ο Βόσνιος φυσικά και είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται τσεκάρισμα αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Εθνικής Βοσνίας με την αντίστοιχη του Ισραήλ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

Η πρόταση στον Σίβοκ και η επιθυμία να μείνει την Τουρκία

Σε ότι έχει να κάνει με τον Τόμας Σίβοκ και αυτός όπως ο Σπάχιτς βρίσκεται στην εθνική ομάδα της πατρίδας του με τους Τσέχους να αντιμετωπίζουν την Παρασκευή εκτός έδρας την Ισλανδία.

Ο Τσέχος έχει και αυτός στα χέρια του πρόταση από τον Παναθηναϊκό αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη και υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο τριφύλλι δεν παλεύουν και τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα πλην τις οικονομικές διαφορές δημοσιεύματα από την Τουρκία υποστήριζαν πως επιθυμία του ίδιου, κυρίως λόγω της οικογένειας του και των παιδιών του, είναι να παραμένει στην γειτονική χώρα και τα επόμενα χρόνια συζητώντας τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από την Μπούρσασπορ και την Τράμζοσπορ.

Όπως έχουμε αναφέρει στην λίστα των πράσινων υπάρχουν και άλλοι δυο αμυντικοί των οποίων τα ονόματα τους δεν έχουν βγει στην δημοσιότητα σύμφωνα με όσα αφήνουν να διαρρέονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ