ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνέντευξη Τύπου ο Αλαφούζος

Συνέντευξη Τύπου ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (28/2) στις 12.30μ.μ. και θα υπάρξει LIVE εικόνα από το www.paomprosta.gr και θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague και η γενικότερη αντιμετώπιση που έχει η ΠΑΕ από τους ποδοσφαιρικούς φορείς, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό και οργή στον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, οργισμένος και απογοητευμένος είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δέχεται διάφορες εισηγήσεις και προτάσεις για τις αντιδράσεις που πρέπει να υιοθετήσει. Από τις πιο μετριοπαθείς, μέχρι τις πιο ακραίες...

Σε πρώτη φάση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 28/2 στις 12.30μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στη διάρκεια της, θα αποκαλύψει τα σχέδια του και θα αναλύσει τις σκέψεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τη στάση της Πολιτείας.

Η συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου θα μεταδοθεί μέσω "Live Streaming" από το www.paomprosta.gr.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ