ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ θα συζητήσει τη δύσκολη εβδομάδα που αρχίζει για τον Παναθηναϊκό, αφού την Τρίτη (6/2) και την Τετάρτη (7/2) θα εκδικαστούν οι προσφυγές των Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

Μία δύσκολη εβδομάδα αρχίζει για τον Παναθηναϊκό, αφού την Τρίτη (6/2) και την Τετάρτη (7/2) θα εκδικαστούν οι προσφυγές των Ταυλαρίδη, Τελάντερ και Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται να δοθεί αναβολή, όπως είχε καταστήσει σαφές ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ στις 24 Ιανουαρίου.

Η διοίκηση του "τριφυλλιού" υποχρεούται είτε να εξοφλήσει τις οφειλές, συνολικού ύψους 475.000 ευρώ, είτε να πληρώσει ένα μέρος και να ρυθμίσει το υπολειπόμενο. Διαφορετικά, θα καταπέσουν οι διακανονισμοί και θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών. Πρόκειται για έναν κίνδυνο που αν πραγματοποιηθεί, θα ανοίξει τον... ασκό του Αιόλου.

Σήμερα (5/2) το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση. Θα παρασχεθεί ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ για τις επαφές με τους παίκτες που έχουν προσφυγές και για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις. Επίσης, θα γίνει ένας απολογισμός της μεταγραφικής περιόδου και θα τεθούν επί τάπητος και άλλα ζητήματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ