ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος και Κοντονής

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος και Κοντονής
INTIME SPORTS

Οι Σταύρος Κοντονής και Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του υφυπουργείου Αθλητισμού και του Παναθηναϊκού.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/11) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Σαββάτου (21/11), καθώς και στα γεγονότα που ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες.

Η επίσημη ενημέρωση από το υφυπουργείο, αναφέρει:

Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ