ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος και Κοντονής

Συναντήθηκαν οι Αλαφούζος και Κοντονής
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε τον Σταύρο Κοντονή και ζήτησε τη συμβολή του, προκειμένου το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός να διεξαχθεί ομαλά και τα συμφωνηθέντα μέτρα ασφαλείας.

Τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να συζητήσουν για το σαββατιάτικο (21/11) ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Η συνάντηση έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Αλαφούζου, ο οποίος ήθελε να εκφράσει τις ανησυχίες του και τις επιφυλάξεις του στον Κοντονή.

Ο Αλαφούζος ενημέρωσε τον Κοντονή για τις ενέργειες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ως προς τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του πλέγματος στις θύρες 13-14 και στις επαφές που έχει κάνει ο ίδιος, ώστε να οι φίλαθλοι να μην παρεκτραπούν.

Ακόμα, ο Αλαφούζος εξέφρασε τις ανησυχίες του στον Κοντονή για την αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας, όσον αφορά τους ελέγχους και την περιφρούρηση του "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ του επισήμανε ότι πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του προηγούμενου Φεβρουαρίου, όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν εφάρμοσαν το παραμικρό.

Αυτό που επισήμανε ο Αλαφούζος είναι ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προβεί σε κάθε ενέργεια που έχει τη δυνατότητα και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιοδήποτε συμβάν δεν μπορεί να ελέγξει. Πάντως, ο Κοντονής φέρεται να επισήμανε ότι το ντέρμπι πρέπει να διεξαχθεί χωρίς να συμβεί το παραμικρό επεισόδιο.

Επίσης, συζητήθηκε η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο, καθώς και θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ