ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν ο Αλαφούζος και οι οργανωμένοι

Συναντήθηκαν ο Αλαφούζος και οι οργανωμένοι
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Με τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/11), ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνδεσμίτες συζήτησαν για το ντέρμπι του Σαββάτου (21/11), για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν και για τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού και να προστατευτεί το "Απόστολος Νικολαΐδης" από μία πιθανή τιμωρία.

Ο Αλαφούζος τους επεσήμανε ότι οι ισχύοντες κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και αρκεί το παραμικρό συμβάν, ώστε να διακοπεί το ματς και να μηδενιστεί ο Παναθηναϊκός. Επιπροσθέτως, ζήτησε να αντιμετωπιστούν οι τυχόν προκλήσεις με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τα συμβάντα του προηγούμενο Φεβρουαρίου.

Συμφωνήθηκε ότι στόχος όλων είναι η προστασία του Παναθηναϊκού και της έδρας του, για αυτό και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε όλα να κυλήσουν ήρεμα και ομαλά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ