ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση των δικηγόρων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

ΓΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ  ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέλυσαν τις συμβάσεις των προηγούμενων ετών και συζήτησαν για την Κάρτα Φιλάθλου που θα ισχύσει από φέτος στα παιχνίδια της ομάδας ποδοσφαίρου. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ραντεβού εργασίας είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (18/7) τα νομικά επιτελεία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών συναντήθηκαν προκειμένου να συζητήσουν για τις μεταξύ τους εκκρεμότητες που αφορούν το τεχνικό σκέλος των συζητήσεων.

Οι δικηγόροι εξέτασαν τις συμβάσεις των τελευταίων ετών, κατέγραψαν τα χρήματα που κατέβαλε η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη και οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετίζεται με τη συνεργασία τους. Ο σκοπός είναι να περιορίσουν τις διαφορές που έχουν και να καταλήξουν σε συγκεκριμένους αριθμούς.

Αυτή η διαδικασία προηγείται της επαναδιαπραγμάτευσης των συμβάσεων για το χρέος και για τη χρήση του "Απόστολος Νικολαΐδης", ώστε να εξιδεικευτεί η συζήτηση. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών θα έχουν νέο ραντεβού στις επόμενες ημέρες για να καταπιαστούν με τα ανοιχτά ζητήματα.

Επίσης, συζήτησαν για την κάρτα φιλάθλου, αφού φέτος όποιος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας (όταν εκδοθούν...) ή απλό εισιτήριο για να παρακολουθεί την ομάδα ποδοσφαίρου, θα καταβάλλει ως εγγραφή ένα ποσό υπέρ του Ερασιτέχνη. Λογικά, το ποσό θα είναι 10 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ