ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Τσίπρα - Καμίνη σε εξέλιξη

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρας με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, στο Μέγαρο Μαξίμου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται τον Γιώργο Καμίνη στο Μέγαρο Μαξίμου και θα συζητήσουν για την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

Μία συνάντηση που ενδιαφέρει το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού εξελίσσεται το απόγευμα της Πέμπτης (16/3) στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υποδέχεται τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για την αστική παρέμβαση "Νέα Αθήνα", που σχεδιάζει η κυβέρνηση και η οποία περιλαμβάνει μία προτεινόμενη λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Τριφυλλιού, με την αξιοποίηση της έκτασης στο Γουδή.

Από τη συνάντηση αναμένεται να προκύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πρόταση της πολιτείας, με τις θέσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και με τις προθέσεις του Δήμου Αθηναίων.

Λίγο αργότερα, άρχισε η δεύτερη συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και του προέδρου του Ερασιτέχνη, Τάκη Μπαλτάκου.

Ο Υφυπ Αθλητιμσου Γιωργος Βασιλειαδης συναντηθηκε με τον Δημητρη Μπαλτακο (προεδρο του Ερασιτεχνη Παναθηναικου) ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI/Sport
Ο Υφυπ Αθλητιμσου Γιωργος Βασιλειαδης συναντηθηκε με τον Δημητρη Μπαλτακο (προεδρο του Ερασιτεχνη Παναθηναικου) ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI/Sport EUROKINISSI SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σχέδιο για τη "Νέα Αθήνα" και το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Θετικός ο Αλαφούζος, προϋποθέσεις από Ερασιτέχνη
Το Γουδί ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό
Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
Αλαφούζος: "Το σχέδιο πρέπει να βγαίνει"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ