ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση με Βύντρα, Βιτόλο

Συνάντηση με Βύντρα, Βιτόλο
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τους Βιτόλο, Βύντρα αναμένεται να κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχοντας έτοιμη πρόταση για μείωση των αποδοχών τους

Όπως έχουμε πει αρκετές φορές η οικονομική πολιτική του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες, με την διοίκηση των πράσινων να βάζει "πλαφόν" στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης και (αν μείνει) ο Καραγκούνης, είναι οι πρώτοι παίκτες που δέχθηκαν τα νέα δεδομένα, μειώνοντας έτσι τις ετήσιες απολαβές τους.

Δυο ποδοσφαιριστές όμως ακόμα έχουν υψηλά συμβόλαια και θα γίνει προσπάθεια από την ΠΑΕ έτσι ώστε να μειωθούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Ο λόγος για τους Λουκά Βυντρα και Βίκτορ Βιτόλο. Μάλιστα μέλη της διοίκησης θα έχουν συνάντηση μαζί τους στην Αυστρία (ίσως και ο Γιάννης Αλαφούζος που θα μεταβεί στην προετοιμασία των πράσινων), προτείνοντας τους μείωση από 30-40%.

Να θυμίσουμε πως ο Βύντρα έχει συμβόλαιο 650.000 ευρώ (ίσως και 700.000), ενώ ο Βιτόλο με τα μπόνους φτάνει τις 650.000 ευρώ. Αν δεν δεχθούν, τότε η πιθανότητα να πουληθούν είναι μεγάλη.

Εσείς διαβάστε: Στο Σάλτσμπουργκ ο Αλαφούζος, Τα βλέμματα στον Ζέκα, Βελάσκες: "Να δώσω χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού", Δώνης: "Έχω πάθει πλάκα με τον Βελάσκες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ