ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση με παίκτες και εργαζόμενους για τα χρέη αύριο ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Συνάντηση με παίκτες και εργαζόμενους για τα χρέη αύριο ο Βασίλης Κωνσταντίνου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, θα βρεθεί την Παρασκευή στο "Γ. Καλαφάτης" για να συζητήσει με τους παίκτες του τριφυλλιού και εν συνεχεία θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στα γραφεία της ΠΑΕ για το θέμα των οφειλομένων.

Νέα παράπονα και έντονη μουρμούρα από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού υπήρξε και πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης, ως προς τη μη καταβολή της δόσης Οκτωβρίου και του γεγονότος ότι ακόμα οι ίδιοι δεν έχουν ενημερωθεί για τίποτα.

Οι παίκτες μάλιστα ζήτησαν να μιλήσουν με τους διοικούντες του τριφυλλιού ώστε να τους ενημερώσουν για την κατάσταση και τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής.

Το αίτημα τους έγινε δεκτό και την Παρασκευή θα βρεθεί στο "Γ. Καλαφάτης" ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο το μεσημέρι με σκοπό να ακούσει τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τους εργαζόμενους.

Κυρίως ο Κωνσταντίνου θα πάει για να ακούσει τι έχουν να του πουν καθώς δεν είναι σε θέση να υποσχεθεί και να πει τίποτα αναφορικά με τις πληρωμές αφού όλα εξαρτώνται από την είσπραξη των χρημάτων από την Αλ Αϊν ή τη διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να βάλει χρήματα στα ταμεία του τριφυλλιού.

Εν συνεχεία θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του χρέους, το οποίος σε πολλούς εξ' αυτών υπερβαίνει τους έξι μήνες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ