ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση κορυφής στο Κορωπί στον Παναθηναϊκό

Συνάντηση κορυφής στο Κορωπί στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος πέρασε το απόγευμα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προανήγγειλε την πρόσληψη νέου συνεργάτη ο Αναστασίου. (VIDEO)

Με την ομάδα του Παναθηναϊκού πέρασε το απόγευμα της Τρίτης (27/10) ο Γιάννης Αλαφούζος, την παραμονή του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη (28/10) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρακολούθησε την προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης", δείπνησε με τους ποδοσφαιριστές και μετέβη μαζί τους με το πούλμαν στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή πριν από τα εντός έδρας ματς.

Απέφυγε να μιλήσει στους παίκτες για όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως με την παρουσία του σε όλες τις δραστηριότητες τους, θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι τους στηρίζει.

Μίλησε με Αναστασίου ο Αλαφούζος

Κατά την παραμονή του στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού, ο Αλαφούζος είχε συνάντηση με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, Δημήτρη Σαραβάκο και Γιάννη Αναστασίου. Το αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στη Super League, με τον Αλαφούζο να ακούει προσεκτικά τις εξηγήσεις των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η στάση του προέδρου της ΠΑΕ δεν έχει μεταβληθεί, αφού τόνισε ότι τους περιβάλλει με εμπιστοσύνη και εκτιμά ότι η ομάδα θα παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και θα πάρει τις νίκες που χρειάζεται. Πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να αποδίδει ο Παναθηναϊκός και θεωρεί ότι το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα είναι περιστασιακό.

Προανήγγειλε νέο βοηθό ο Αναστασίου

Στην προπόνηση της Τρίτης (27/10), ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τους επέστησε την προσοχή. "Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους μας και το ματς με τον Λεβαδειακό είναι σημαντικό. Πρέπει να το δούμε με σοβαρότητα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αναστασίου.

Επιπλέον, ο Αναστασίου προανήγγειλε την έλευση του ανθρώπου ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Βονόρτα στο προπονητικό επιτελείο: "Μέσα στις επόμενες ημέρες μπορεί να έχουμε ένα νέο μέλος στην ομάδα".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλεκτός είχε βρεθεί αλλά οι τελικές συζητήσεις δεν ευοδώθηκαν και οι πράσινοι είναι και πάλι στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Γιάννη Βονόρτα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ