ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Αλαφούζου με Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.(Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα τα πει από κοντά με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις στην ομάδα από εδώ και στο εξής.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να μην οργάνωσε κάποια συνέντευξη Τύπου, όπως θα περίμεναν όλοι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά η επιστροφή του από το εξωτερικό έφερε συνάντηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα τα πει από κοντά με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου και θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Τόσο όσα προηγήθηκαν στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας με τις μη αποχωρήσεις, της μη μεταγραφές, την υπόθεση του Μπεργκ και φυσικά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλο όσο και τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα ξεκινάει τη σεζόν του για τη νέα χρονιά χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί ούτε μια μεταγραφή με αρκετές αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ και με παίκτες να βρίσκονται στον αέρα.

Αυτό φυσικά που αναμένεται να ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι να ξέρει ακριβώς τι γίνεται, να έχει γνώση της αλήθειας για την κατάσταση που επικρατεί ώστε να ξέρει πως να χειριστεί τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Ο ίδιος εξάλλου μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο είχε καταρτίσει ένα πλάνο και πάνω σε αυτό θέλει να βασιστεί με μια ή δυο αποκλίσεις όπως η πώληση του Μπεργκ για παράδειγμα, απλά θα πρέπει να ξέρει αν υπάρχουν τα χρήματα για να υλοποιηθεί.

Στη συνάντηση αναμένεται να είναι οι δυο τους, ίσως και ο Χρήστος Παναγόπουλος και φυσικά σε αυτή θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ