ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Αλαφούζου και οργανωμένων στη Λεωφόρο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών και συζήτησαν για τα ζητήματα της παναθηναϊκής επικαιρότητας.

Οι ανακατατάξεις στο ΔΣ της ΠΑΕ και η αποστασιοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου, έχουν δημιουργήσει απορίες και στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Μετά και τον ορισμό του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στην προεδρία, καθώς και τα παράπονα των παικτών για τα οφειλόμενα, οι επικεφαλής των συνδέσμων είχαν ζητήσει να συναντηθούν με τον εφοπλιστή, προκειμένου να μιλήσουν μαζί του για το μέλλον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Κυριακή (23/04) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ατρόμητος και ευκαιρίας δοθείσης, προγραμματίστηκε μία ολιγόλεπτη συνάντηση με τους συνδεσμίτες, μετά τη λήξη του ματς.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων επισκέφτηκε τον Αλαφούζο στη σουίτα του στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και συζήτησαν για τις προθέσεις του αναφορικά με την ομάδα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τους εξήγησε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να έχει την ίδια ενασχόληση με τον Παναθηναϊκό επί καθημερινής βάσης, ενώ επισήμανε ότι ο Μαυροκουκουλάκης ανέλαβε πρόεδρος για τυπικούς λόγους.

Σε σχέση με τα οικονομικά, ο Αλαφούζος τόνισε ότι θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την εταιρία, αλλά όχι στο ύψος της προηγούμενης διετίας. Πάντως, τους διαβεβαίωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα βιωσιμότητας.

Στη συζήτηση τους θίχτηκαν και άλλα ζητήματα της παναθηναϊκής επικαιρότητας (Γουδί, Παιανία) και του ελληνικού ποδοσφαίρου, γενικότερα. Ωστόσο, η συνομιλία τους δεν κράτησε πολύ, αφού ο Αλαφούζος έπρεπε να αποχωρήσει και θα υπάρξει νέα επαφή σε μεταγενέστερο χρόνο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ