ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμβιβαστικός και ξεκάθαρος ο Τελάντερ για την οφειλή

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Ράσμους Τελάντερ δέχτηκε να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό υπό μία προϋπόθεση. Αναμονή για τον Εσιέν, περιθώρια από Ταυλαρίδη. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Διατεθειμένος να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό για "πρώτη και τελευταία φορά", εμφανίστηκε ο Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός στόπερ αποδέχτηκε το αίτημα της διοίκησης του Τριφυλλιού να λάβει την μηνιαία δόση του διακανονισμού για την εξόφληση του στο τέλος Οκτωβρίου, ενώ διατίθεται να συζητήσει μία μείωση στο ποσό που θα λαμβάνει ανά μήνα.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει ανάλογη συζήτηση στο μέλλον και περιμένει την απαρέγκλιτη τήρηση της συμφωνίας που θα επιτευχθεί. Εφόσον ο Παναθηναϊκός αθετήσει εκ νέου τις ημερομηνίες, τότε ο Τελάντερ κατέστησε σαφές ότι θα διεκδικήσει μέσω της ΕΠΟ το σύνολο της οφειλής και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός ήταν υποχρεωμένος να πληρώσει 41.000 στον Τελάντερ στις 6 Οκτωβρίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Στις επόμενες ημέρες, οι "πράσινοι" και ο Τελάντερ αναμένεται να συμβιβαστούν με ένα μικρότερο ποσό, για να διευκολυνθεί η ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Μάικλ Εσιέν, ο Παναθηναϊκός δεν κατέβαλε την Τετάρτη (4/10) τη μηνιαία δόση που προέβλεπε ο διακανονισμός. Από το Τριφύλλι "διαρρέουν" ότι υπάρχει επικοινωνία με τον Γκανέζο και θα καταλήξουν σε συμβιβασμό για την αποπληρωμή του με πιο ευνοϊκούς όρους, όμως ο ποδοσφαιριστής για την ώρα δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία.

Πάντως, την Παρασκευή (6/10) ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος μίλησε με τον δικηγόρο του Στάθη Ταυλαρίδη και διαφάνηκε περιθώριο συνεννόησης. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, όμως οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση για προσέγγιση και ίσως στο τέλος, να αποφύγουν την εκδίκαση στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, την Τετάρτη (11/10). Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα την αποφύγει φτηνά σε μία συμβιβαστική, αλλά με λιγότερα από τα 97.000 ευρώ της οφειλής.

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

Μετά το σχέδιο "PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ" που έχει την υποστήριξη μερίδας παλιών ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον Αντώνη Αντωνιάδη, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών κατέθεσε τη δική του πρόταση για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η πρόταση:

"Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Παναθηναϊκού όλων των αθλημάτων, λαμβάνοντας υπόψιν τις κρίσιμες στιγμές για την ιστορία του Παναθηναϊκού, θέλοντας να συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας σας υποβάλει προς αξιολόγηση μια ιδέα για τη συγκέντρωση πόρων.

Η πρότασή μας έχει ως εξής:

Αναδημιουργία Π.Α.Ο.

"Ήμουν κι εγώ εκεί"

Γίνετε χορηγός του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου της χώρας μας. Είναι η ώρα της συμμετοχής και της ιστορικής συνέχειας της ένδοξης πορείας του Παναθηναϊκού στον ελληνικό και ευρωπαϊκό αθλητισμό.

Η Π.Α.Ε ορίζει ως  χορηγό με κόστος πώλησης συλλεκτικής μετοχής

τα 50 ευρώ, Μετοχή

τα 100 ευρώ, Αργυρή Μετοχή

τα 500 ευρώ, Χρυσή Μετοχή

τα 1000 ευρώ,  Πλατινένια Μετοχή

Δίνοντας ως συλλεκτική μετοχή ένα Καλαίσθητο Έντυπο, ίσως και Αυτοκόλλητο, που να είναι έτοιμο για ανάρτηση , για τα 110 Χρόνια του Π.Α.Ο με το Σύνθημα "Ήμουν και εγώ εκεί" στην αναδημιουργία του Παναθηναϊκού "2008-2018".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ