ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία στην Μόσχα για Τριανταφυλλόπουλο

Συμφωνία στην Μόσχα για Τριανταφυλλόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Λεωνίδας Βόκολος τα βρήκε σε όλα με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για επέκταση του συμβολαίου του που έληγε το 2016 έως το 2017.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Μόσχας ο Λεωνίδας Βόκολος ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο για επέκταση του συμβολαίου του που έληγε το καλοκαίρι του 2016 για έναν ακόμη χρόνο και συγκεκριμένα έως το 2017.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων το μεσημέρι της Πέμπτης τα είπε με τον 21χρονο αμυντικό, γέννημα-θρέμμα της ακαδημίας και τα βρήκαν σε όλα για την ανανέωση της συμφωνίας τους. Τις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2009, επί εποχή Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό. Ήταν διάρκειας πέντε χρόνων και έληγε το 2014.

Το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού έγινε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης στις 30 Σεπτεμβρίου του 2012 με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο.

Τον Ιούνιο του 2013 η πράσινη ΠΑΕ κάλεσε τον "Τριάντα" για πρόωρη ανανέωση και επέκταση του συμβολαίου του μέχρι και το καλοκαίρι του 2016 και τώρα ήρθε μια ακόμα ανανέωση στην προσπάθεια των πράσινων να τον ανταμείψουν για την προσφορά του.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος
Ημερ. Γένν.: 03/04/1993
Θέση: Στόπερ
Προηγ. Ομάδα: Αστέρας Δερβενίων
Συμμετοχές (πρωτάθλημα): 51
Γκολ (πρωτάθλημα): 1

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ