ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφωνία Παναθηναϊκού - Γιουβέντους για τον Μποουί"

"Συμφωνία Παναθηναϊκού - Γιουβέντους για τον Μποουί"

Στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η Γιουβέντους κατέληξαν σε συμφωνία για το δανεισμό του Ουασίμ Μποουί.

Για δεδομένη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Γιουβέντους αναφορικά με το δανεισμό του Ουασίμ Μποoύι κάνει λόγο ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο στο blog που διατηρεί.

Ο Ντι Μάρτζο υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός χαφ θα μετακομίσει στην Ελλάδα και απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής, κάτι που συμβεί το βράδυ της Πέμπτης ή το πρωί της Παρασκευής.

Από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν την Τετάρτη ότι η Πέμπτη είναι η καταληκτική μέρα για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, όμως πρόσθεταν ότι δεν έχουν λάβει την απόφαση τους.

Ουσιαστικά, το δίλημμα τους είναι εάν θα πάρουν έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίο θα έχουν νέες διαπραγματεύσεις το καλοκαίρι του 2015 ή να προσθέσουν στον ρόστερ έναν παίκτη ο οποίος θα έχει προοπτική τριετίας.

Η εναλλακτική λύση του Τέσε

Σε ότι έχει να κάνει με την εναλλακτική περίπτωση ακούει στο όνομα του Ρόμπερτ Τέσε, οι Νταμπίζας - Αναστασίου έχουν ξεχωρίσει τον 27χρονο κεντρικό μέσο και έχουν προκαταρκτικές επαφές μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν να έρθει στην Αθήνα.

Ο Τέσε έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο μετά από μία πενταετία και αναζητεί την επόμενη ομάδα του, με τον Παναθηναϊκό να φαντάζει το φαβορί.

Είχε απασχολήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι και θεωρείται μία καλή και εφικτή περίπτωση, κυρίως ώστε να μην έχει κάθε καλοκαίρι η διοίκηση τη διαδικασία της νέας διαπραγμάτευσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ