ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία με Νάνο για επέκταση

Συμφωνία με Νάνο για επέκταση
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε όλα με τον Νάνο για την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο με αυξημένες αποδοχές ως επιβράβευση της αγωνιστικής του παρουσίας. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός ήρθε στην διάρκεια της Δευτέρας (24/11) σε οριστική συμφωνία με τον Νάνο για την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2017. Οι δυο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις συζητήσεις εδώ και καιρό και μετά το ραντεβού των Βόκολου-Φύσσα με την πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία με τον 29χρονο άσο.

Μια κίνηση εκ μέρους της πράσινης ΠΑΕ για επιβράβευση του ποδοσφαιριστή για την προσφορά του αυτόν τον ενάμιση χρόνο προσφέροντας του ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Τις επόμενες μέρες θα πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο και θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ.

Ακολουθεί ο Δώνης

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει σειρά και η ανανέωση του Χρήστου Δώνη με τις δυο πλευρές να είναι σε καθημερινή επαφή και να υπάρχει σύγκλιση απόψεων. Το συμβόλαιο του Δώνη λήγει τον προσεχή Ιούνιο και οι συζητήσεις αφορούν νέο τριετές συμβόλαιο και φυσικά πολύ υψηλότερες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει τώρα ο νεαρός μέσος.

Εν αναμονή ο Καρέλης

Την ίδια ώρα ο Λεωνίδας Βόκολος έχει ήδη μιλήσει και με τον εκπρόσωπο του Νίκου Καρέλη για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού ποδοσφαιριστή για ακόμη έναν χρόνο και με αύξηση στις αποδοχές του. Δεν υπάρχει όμως ακόμα κάποιο "κλεισμένο" ραντεβού. Θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν βιάζει κιόλας κανέναν καθώς ο Καρέλης όπως και ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια ακόμα.

Έρχεται ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή ή μη του Γκόρντον Σϊλντενφελντ και μετά το καλοκαίρι του 2015 στον Παναθηναϊκό. Ο ατζέντης του Κροάτη άσου αναμένεται στην χώρα μας την Δευτέρα ή την Τρίτη για να συζητήσει με τους Βόκολο και Φύσσα για το τι μέλει γενέσθαι.

Το "κακό" με την περίπτωση του "Σίφο" είναι πως η Μπορντό έχει σύμφωνα με τους Γάλλους καταθέσει ήδη πρόταση για την απόκτηση του γνωρίζοντας ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ