ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία για Μάτος στο 1.000.000 ευρώ

Συμφωνία για Μάτος στο 1.000.000 ευρώ

Οριστικό τέλος στην υπόθεση Μαρσέλο Μάτος. Μετά τους Βραζιλιάνους που ανέφεραν πως συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό στο 1.000.000 ευρώ και με ποσοστά μεταπώλησης, επιβεβαίωσε και η "πράσινη" ΠΑΕ, την είδηση. Την Δευτέρα "πέφτουν" οι υπογραφές.

Νέα τροπή και με αίσιο τέλος πήρε η υπόθεση του Μαρσέλο Μάτος. Η επιθυμία του θα γίνει πράξη να παραμείνει στην Βραζιλία και την Μποταφόγκο έγινε πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του η ομάδα του και ο Παναθηναϊκός συμφώνησαν στο 1.000.000 ευρώ και με ποσοστό μεταπώλησης για το "τριφύλλι".

Παναθηναϊκός και Μποταφόγκο έδωσαν τελικά τα χέρια ρίχνοντας ο ένας τις απαιτήσεις του και ανεβάζοντας ο άλλος την προσφορά του προκειμένου να γίνει η επιθυμία πράξη για τον Μαρσέλο Μάτος.

Πρώτα οι Βραζιλιάνοι.... το "κάρφωσαν"

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Globo" υποστήριξε στο ρεπορτάζ της Μποταφόγκο πως ο Παναθηναϊκός τελικά ήρθε σε συμφωνία για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Μαρσέλο Μάτος έναντι 1.000.000ευρώ και με κάποιο ποσοστό μεταπώλησης του 27χρονου άσου.

Σε αυτά τα χρήματα θα πρέπει να συνυπολογίζει κανείς κα τις 700.000 ευρώ που θα αποφύγει πλέον η ελληνική ομάδα από το συμβόλαιο που θα έπρεπε να καταβάλει στον Μάτος, αν ο παίκτης έμενε στον Παναθηναϊκό, οπότε τα χρήματα είναι ικανοποιητικά.

Ασουνσάο: "Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, η μεταγραφή θα έχει κλείσει"

Η επιβεβαίωση για την θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων από τα "χείλη" των ανθρώπων της Μποταφόγκο, ήρθε μέσω του προέδρου της Μαουρίσιο Ασουνσάο.


Σε δηλώσεις του στην βραζιλιάνικη "Marca", παραδέχθηκε ότι οι δύο πλευρέςείναι κοντά σε συμφωνία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το σήριαλ θα λήξει την προσεχή εβδομάδα.

" Οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Και ο ίδιος ο Μαρσέλο έχει αξιολογήσει απόλυτα θετικά την πρόταση. Πιστεύω μέχρι την επόμενη εβδομάδα, η μεταγραφή θα έχει κλείσει " ήταν τα λόγια του "ισχυρού άνδρα".

"Κλείνει" το θέμα την Δευτέρα

Πλέον, ο χρόνος κυλάει αντίστροφά αφού και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επιβεβαίωσαν την είδηση για την συμφωνία με την νέα προσφορά της Μποταφόγκο που αποδέχθηκαν.

Πλέον, οι "πράσινοι" με τα νέα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο τους θα προχωρήσουν άμεσα στην αγορά ορισμένων παικτών ή κάποιας μεταγραφής που έχουν στα "σκαριά", γνωρίζοντας πλέον πως μετά την αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και την παραμονή του Μαρσέλο Μάτος στην Βραζιλία θα πρέπει να αποκτηθεί παίκτης και στην μεσαία γραμμή.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα με τον Βραζιλιάνο μέσο να μην πηγαίνει για προπόνηση -όπως μέχρι τώρα- αλλά στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάζει την υπογραφή του στη λύση του συμβολαίου του και να ετοιμάζει την αποχώρησή του για την πατρίδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ