ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφωνία της Ουρακάν για τον Τσάβες"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI SPORTS

Η Ουρακάν συμφώνησε με τη Μπόκα Τζούνιορς και τη Μπάνφιλντ για τον δανεισμό του Αντρές Τσάβες, με τον Παναθηναϊκό να μην συμμετέχει στη διαπραγμάτευση.

Η Ουρακάν φαίνεται να κερδίζει την Εστουντιάντες στη διεκδίκηση του Αντρές Τσάβες... Συγκεκριμένα, τα αργεντινικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Ουρακάν συμφώνησε με τη Μπόκα Τζούνιορς και τη Μπάνφιλντ για τον "κομαντάντε".

Η συμφωνία προβλέπει δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς, ενώ στην υπόθεση δεν αναφέρεται καθόλου ο Παναθηναϊκός. Πιθανώς, λόγω της οφειλής που έχει ο Παναθηναϊκός απέναντι σε Μπόκα και Μπάνφιλντ, οι δύο ομάδες χειρίζονται εξ' ολοκλήρου τις συζητήσεις προκειμένου να αποκομίσουν τα κέρδη.

Σε μία άλλη εκδοχή, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο, η Ουρακάν θα καταβάλλει από 650.000 ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ, για να πάρει το 25% του ποσοστού που κατέχουν, χωρίς να διευκρινίζει εάν πρόκειται για τα μερίδια που είχαν πουλήσει στον Παναθηναϊκό ή αυτά που διατήρησαν και θα αγόραζε το Τριφύλλι τον Ιούνιο του 2018.

Επιπροσθέτως, η Ουρακάν έχει καταθέσει πρόταση στον Τσάβες, ο οποίος ακόμα δεν έχει απαντήσει. Πάντως, φαίνεται πως το σκέφτεται σοβαρά, αφού τη Δευτέρα είχε επικοινωνία με τον προπονητή, της Ουρακάν, Γκουστάβο Αλφάρο και συζήτησαν για την προοπτική να συνεργαστούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλφάρο έχει τον Τσάβες στη λίστα του και τον θεωρεί μία πολύ καλή περίπτωση για την επίθεση. Άλλωστε, ο 26χρονος στράικερ έχει πέραση στην πατρίδα του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ