ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Σίβοκ με Μπούρσασπορ σύμφωνα με τους Τούρκους

Συμφωνία Σίβοκ με Μπούρσασπορ σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Τόμας Σίβοκ είπε το ναι στην πρόταση της Μπούρσασπορ για συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών (1 +1) και πλέον βγαίνει από τους στόχους του τριφυλλιού.

Ένας υποψήφιος στόπερ λιγότερος για την λίστα του Παναθηναϊκού καθώς ο Τόμας Σίβοκ είπε οριστικά το ναι στην πρόταση της Μπούρσασπορ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τουρκία για τα επόμενα δύο χρόνια (1 +1).

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Σίβοκ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας στα τέλη Ιουνίου είπε το ναι στην πρόταση των πράσινων της Τουρκίας και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έπαιξε πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό

Ο Σίβοκ ήταν ένας από τους τρεις στόπερ που είχαν ψηλά στην λίστα τους οι πράσινοι. Οι άλλοι δυο είναι οι Σπάχιτς, Σιανί.

Στο τριφύλλι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον 32χρονο Τσέχο, τον παρακολούθησαν από κοντά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τον είχε τσεκάρει και ο Μίκαελ Νίλσον, του κατέθεσαν επίσημη πρόταση αλλά φυσικά δεν μπορούσαν να φτάσουν τα όσα πρόσφεραν οι Τούρκοι.

Και αυτό γιατί η Μπούρσασπορ προσέφερε πάνω από ένα εκατ. ευρώ ετησίως στον Τσέχο ποδοσφαιριστή ο οποίος και λόγω της οικογένειας του δεν ήθελε να φύγει από τη γειτονική χώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ