ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε ο Βιτόλο στον Παναθηναϊκό και "πετάει" για Αυστρία!

Συμφώνησε ο Βιτόλο στον Παναθηναϊκό και "πετάει" για Αυστρία!
INTIME SPORTS

O Bίκτορ Βιτόλο είναι από την Τετάρτη (13/7) παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων ενώ θα είναι στην διάθεση του Φερέιρα από το πρωί της Πέμπτης.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βίκτορ Βιτόλο, αφού ο Ισπανός μέσος βρέθηκε στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

Ο Ισπανός μέσος που με άκρα μυστικότητα έφτασε στην Αθήνα, φυγαδεύθηκε από τα γραφεία της ΠΑΕ για το "Ελ. Βενιζέλος" και από εκεί αναχώρησε για την Αυστρία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας και να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά ο Βιτόλο είναι η πρώτη μεταγραφή των "πράσινων" και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες από το πρωί της Πέμπτης.

Ο Ισπανός μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα δύο φιλικά του Παναθηναϊκού με Σίβασπορ και Κολωνία λόγω πως θα πρέπει να επικυρωθεί κι επίσημα η λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ , την προσεχή Δευτέρα και για να είναι όλα νομότυπα. Παρόλο αυτά μπορεί να ακολουθεί τις προπονήσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή αφού το επόμενιο 48ωρο οι άνθρωποι του "τριφυλλιού' δεν αποκλείεται να ανακοινώσουν και έναν ακόμα παίκτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ