ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε στην εξόφλησή του ο Ταυλαρίδης

Συμφώνησε στην εξόφλησή του ο Ταυλαρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάθης Ταυλαρίδης δέχτηκε να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε εναντίον του Παναθηναϊκού και θα εξοφληθεί τμηματικά τη δόση του Οκτωβρίου.

Ο μεγαλύτερος και πιο άμεσος κίνδυνος για το μέλλον του Παναθηναϊκού, υποχωρεί, τουλάχιστον προς το παρόν... Ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος επέμενε στις δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 ότι θα το πάει μέχρι τέρμα, αποδέχτηκε τον τρόπο αποπληρωμής που του πρότεινε ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, για τη δόση του Οκτωβρίου.

Πάντως, φαίνεται ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν συναίνεσε στη σύναψη ενός νέου και μεγαλύτερου σε διάρκεια διακανονισμού και απλώς δέχτηκε να διευκολύνει τη διοίκηση του Τριφυλλιού στην τμηματική καταβολή της οφειλής.

Βεβαίως, το σημαντικό είναι ότι δεν θα υποστηρίξει την προσφυγή που κατέθεσε κατά του Παναθηναϊκού στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Τετάρτη (11/10). Με αυτή, ο ποδοσφαιριστής διεκδικεί την πληρωμή του συνολικού ποσού που (97.461) του χρωστά η ΠΑΕ και σε διαφορετική περίπτωση, ζητούσε την αφαίρεση βαθμών.

Ο Ταυλαρίδης θα λάβει άμεσα 10.000 ευρώ, θα εισπράξει άλλες 10.000 ευρώ μετά το εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα τη Δευτέρα (16/10) και θα εξοφληθεί τη δόση μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο (28/10).

Περαιτέρω, μένει να φανεί η στάση του Ταυλαρίδη απέναντι στον Παναθηναϊκό στις επόμενες μηνιαίες δόσεις, αφού τα προβλήματα δεν πρόκειται να εξαλειφθούν...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ