ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Συμφώνησε με τον Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός"

"Συμφώνησε με τον Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός"
Ιμπάρμπο

Σε συμφωνία με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός και απομένει το "ναι" της Κάλιαρι για την ολοκλήρωση του deal. Αυτό γράφουν οι Ιταλοί για το θέμα του Κολομβιανού στράικερ και το "τριφύλλι".

Παναθηναϊκός και Ιμπάρμπο έφτασαν σε συμφωνία. Αυτό επισημαίνεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "tuttomercatoweb.com": "Ο παίκτης συμφώνησε με την ελληνική ομάδα και πλέον το μπαλάκι είναι στην Κάλιαρι, που καλείται να αποφασίσει αν θα δώσει δανεικό τον παίκτη στον Παναθηναϊκό".

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ιμπάρμπο είναι ο διακαής πόθος του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος " τον ήθελε και στην Ίντερ".

Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα είναι σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που έχει πάρει το "ok" του παίκτη και τώρα ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις επαφές του με την Κάλιαρι για το πώς θα αποκτήσει τον Κολομβιανό. Έχοντας βέβαια ως αβαντάζ το γεγονός ότι ο Ιμπάρμπο ανταποκρίθηκε θετικά στις συζητήσεις που είχε με τον Στραματσόνι.

Τι λέν στον Παναθηναϊκό; "Συζητάμε με την Κάλιαρι για τον Ιμπάρμπο, αλλά δεν έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη ή την ομάδα".

Ο Ιμπάρμπο είναι γεννημένος στις 19 Μαΐου 1990 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ατλέτικο Νασιονάλ της χώρας του, ως δανεικός από την Κάλιαρι. Είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική του ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ρόμα και Γουότφορντ. Έχει ύψος 1.88, ενώ παρότι αγωνίζεται ως φορ, δεν έχει σημειώσει πολλά γκολ στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ