ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφώνησε με τη Nike για ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός

Συμφώνησε με τη Nike για ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός

Η Nike θα είναι η εταιρεία ένδυσης που θα ντύνει τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2017-18 με τους πράσινους να έρχονται σε οριστική συμφωνία με την αθλητική εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Σε οριστική συμφωνία με τη Nike ήρθε ο Παναθηναϊκός ενόψει της σεζόν 2017-18 με την αθλητική εταιρεία να είναι αυτή που θα ντύσει το τριφύλλι την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι το θέμα έχει οριστικοποιηθεί και πως η συμφωνία σε πρώτη φάση θα έχει διάρκεια ενός έτους αλλά πιθανότατα θα μπει και "οψιόν" ανανέωσης στο συμβόλαιο.

Είναι η πρώτη φορά που οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν στο ποδόσφαιρο (σ.σ. έχουν συνεργαστεί στο μπάσκετ) καθώς ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν πορευτεί μαζί. Για αυτό και η συμφωνία αρχικά αφορά ένα έτος ώστε να δουν οι δυο πλευρές πως θα προχωρήσει η συνεργασία.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε συμβόλαιο με την Puma το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη του χρόνου και παρά το γεγονός ότι υπήρχε οψιόν για άλλα δυο χρόνια η συνεργασία δεν θα ανανεωθεί.

Επίσης το τριφύλλι προσέγγισε και η "Macron" εταιρεία που ντύνει τον ΠΑΟΚ αλλά οι δυο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία και ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Nike.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ