ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσαγωγές για το πανό

Προσαγωγές για το πανό
INTIME SPORTS

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές με αφορμή το πανό που αναρτήθηκε στο ΟΑΚΑ και προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός - Εργοτέλης.

Στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Εργοτέλης, ο διαιτητής Μήτσιος διέκοψε το ματς λόγω ενός πανό που είχαν αναρτήσει κάποιοι φίλοι του "τριφυλλιού".

Σε αυτό αναγραφόταν: "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ".

Περίπου πέντε λεπτά αργότερα, το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι, αλλά με τη λήξη του δόθηκε εντολή στην Αστυνομία να γίνει έρευνα σε όλα τα αυτοκίνητα που θα αποχωρούσαν από το ΟΑΚΑ, προκειμένου να βρεθεί το επίμαχο πανό.Τελικά το πανό βρέθηκε και οι κάτοχοί του συνελήφθησαν.

Προσαγωγές για το πανό
INTIME SPORTS

Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν.

Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική και λίγο έλειψε να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με αφορμή μόνο και μόνο τη στάση της αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα στο τέλος της προχώρησαν και στη σύλληψη των φίλων του Τριφυλλιού που ήταν επιβάτες στο αμάξι χωρίς να τους πουν το γιατί.

Στη Γ.Α.Δ.Α. ο Τεντζέρης

Ο υπεύθυνος συνδέσμων του Παναθηναϊκού Τάσος Τεντζέρης ενημερώθηκε για το συμβάν και έχει κατευθυνθεί προς τη Γ.Α.Δ.Α. ώστε να δει τι ακριβώς έχει συμβεί. Για ποιο λόγο έχουν γίνει οι προσαγωγές των φίλων του Τριφυλλιού και φυσικά να βοηθήσει και αυτός όπως μπορεί την κατάσταση και να μην δοθεί συνέχεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ