ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια από τον Βονόρτα στους πράσινους

Ο Γιάννης Βονόρτας στην πρώτη ουσιαστικά προπόνηση των παικτών του Τριφυλλιού μετά το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την καρδιά και το μυαλό που έδειξαν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το ρεπό της Δευτέρας και οι πολλές απουσίες στην προπόνηση της Τρίτης δεν έδωσαν την ευκαιρία στον Γιάννη Βονόρτα να μιλήσει στους παίκτες του για το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και ενόψει της αναμέτρησης με την Βέροια.

Ο 53χρονος τεχνικός βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες του την Τετάρτη το πρωί καθώς είδε παρόντες όλους τους πράσινους, συν τον Μπουμσόνγκ που είχε έξτρα άδεια.

Ο Γιάννης Βονόρτας μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές του:

"Συγχαρητήρια για την απόδοση σας και την εμφάνιση σας κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίξατε πολύ καλά, παίξατε με μυαλό και καρδιά και για αυτό και είχατε μια τόσο καλή εικόνα.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά αλλά στο παιχνίδι βγάλατε εσείς αυτά τα δυο στοιχεία και δείξατε τις δυνατότητες σας.

Μας περιμένει πλέον ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στην Βέροια και θα πρέπει να κλείσουμε θετικά τη χρονιά. Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να πάρουμε τη νίκη".

Φιλικό στην Κύπρο με την Ομόνοια

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Κυριακή κόντρα στην Βέροια αλλά οι πράσινοι θα συνεχίσουν για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα τις προπονήσεις τους ενώ θα δώσουν και κάποια φιλικά.

Το πρώτο εξ αυτών κόντρα στην Ομόνοια με την αναμέτρηση να διεξάγεται στην Κύπρο πιθανότατα την Μεγάλη Εβδομάδα αν και οι τελικές λεπτομέρειες θα ξεκαθαρίσουν τα επόμενα 24ωρα.

Οι πράσινοι αναμένεται να δώσουν και άλλα φιλικά μέχρι τις 20-25 Μαίου όταν και θα ολοκληρώσουν τις προπονήσεις τους με τον Γιάννη Βονόρτα να δίνει πολύ χρόνο στους νέους παίκτες του Παναθηναϊκού, ακόμα και σε παιδιά από την Ακαδημία έτσι ώστε να δουν στο Τριφύλλι σε ποιους μπορούν να στηριχτούν ενόψει της νέας σεζόν.

Η παρουσία του Αναστασίου

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν να δώσει το παρών σε κάποια από αυτά τα φιλικά και να δει από κοντά τις προσπάθειες των πράσινων. Εκτός και αν από την Δευτέρα (22/4) αναλάβει κιόλας την εκγύμναση του Τριφυλλιού αν και το συγκεκριμένο σενάριο αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές πιθανότητες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ