ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια από Ρούτερ στον Παναθηναϊκό και πρόγραμμα σε δυο γκρουπ

Συγχαρητήρια από Ρούτερ στον Παναθηναϊκό και πρόγραμμα σε δυο γκρουπ
INTIME SPORTS

Η επόμενη της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι έφερε συγχαρητήρια από τον Στιβ Ρούτερ στο τριφύλλι ενώ οι πράσινοι θα έχουν ρεπό μέχρι την Τετάρτη.

Η ανατροπή του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και η νίκη με 2-1 έφερε συγχαρητήρια από τον Στιβ Ρούτερ στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Άγγλος τεχνικός είπε μπράβο στους ποδοσφαιριστές τους για το γεγονός ότι κυνήγησαν μέχρι τέλους την ανατροπή στο σκορ και το κατάφεραν.

Ο Ρούτερ στη συνέχεια γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του τους οποίους χώρισε σε δυο γκρουπ με τους βασικούς να κάνουν ένα χαλαρό τρέξιμο και τους υπόλοιπους να γυμνάζονται κανονικά.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση όσον αφορά τους τραυματίες καθώς οι Λαγός, Κλωναρίδης και Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά και ο Μπούρμπος ακολούθησε θεραπεία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλοι οι τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου και του Εσιέν βρέθηκαν και το Σάββατο στο "Γ. Καλαφάτης" και γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του πράσινου επιτελείου.

Τετάρτη η επιστροφή στις προπονήσεις

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Δευτέρα και την Τρίτη θα έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (11/11) το απόγευμα. Τότε θα βρεθεί και ο Αντρέα Στραματσόνι για πρώτη φορά στο "Γ. Καλαφάτης".

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα του τριφυλλιού, σύμφωνα με το πλάνο του πρώην πλέον τεχνικού των πράσινων Γιάννη Αναστασίου περιελάμβανε προπόνηση μέχρι και το Σάββατο το πρωί και συνέχεια ρεπό την Κυριακή.

Αυτό είναι κάτι που πλέον μπορεί να αλλάξει από τον Ιταλό προπονητή και δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο να γίνει ένα φιλικό προκειμένου και ο 39χρονος τεχνικός να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του αλλά και να χρησιμοποιηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα ο Εσιέν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ