ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγχαρητήρια από Αναστασίου και προσοχή στον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό

Συγχαρητήρια από Αναστασίου και προσοχή στον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τους μίλησε για τα ντέρμπι που έρχονται.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα και η διατήρηση του νικηφόρου σερί άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης (20/10) μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ όμως πέρασε και ακολουθούν τα ντέρμπι με τον 42χρονο τεχνικό να εφιστά την προσοχή όλων στα ματς που έρχονται αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αναστασίου έστειλε μάλιστα στους παίκτες του το μήνυμα πως οι πράσινοι μπορούν να τα καταφέρουν και στα "δύσκολα" καθώς έχουν πολύ καλή ομάδα. .

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων είπε στους πράσινους:

"Συγχαρητήρια πήραμε μια σημαντική νίκη ενώ είχαμε κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα αλλά και κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά δύσκολα ματς αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα".

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση του τριφυλλιού τα ευχάριστα νέα προέρχονται από την παρουσία του Βέμερ σε φουλ ρυθμούς για ακόμη μια μέρα και τον Γερμανό να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι της Κυριακής στην Τούμπα.

Οι παίκτες του τριφυλλιού γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ με τον Ρούτερ να κάνει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και τον Αναστασίου να μένει μέσα στο γυμναστήριο με τους βασικούς.

Οι μόνοι που ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα ήταν οι Εσιέν, Κότσαρης που δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, κατοχή μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.Εσιέν και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν αύριο ρεπό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ