ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγνώμη από παίκτες και Αναστασίου

Συγνώμη από παίκτες και Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε την Δευτέρα το πρωί στο Κορωπί και μιλώντας σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο ζήτησε και από αυτούς συγνώμη για την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο και τα όσα επακολούθησαν.

Η γραπτή δήλωση μεταμέλειας και συγνώμης από τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν η μοναδική κίνηση του προέδρου των πράσινων την Δευτέρα το πρωί με τον ισχυρό άνδρα του τριφυλλιού να μην πιστεύει στα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος ήταν υπέρμαχος της κίνησης αυτή για την μετακίνηση των οπαδών που αποδείχθηκε λανθασμένη μην ακούγοντας ακόμα και ανθρώπους στο κοντινό του περιβάλλον θέλησε να ζητήσει συγνώμη και από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των πράσινων.

Ο κ. Αλαφούζος επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί την Δευτέρα το πρωί και επανέλαβετη δήλωσή του και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκεί ζήτησε συγνώμη από όλους για τα όσα έγιναν εκτός αγωνιστικού χώρου το βράδυ της Κυριακής και ίσως και να επηρέασαν και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ