ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγκινητικό αντίο από Σάμιο στον Παναθηναϊκό

Συγκινητικό αντίο από Σάμιο στον Παναθηναϊκό

Ο Βαγγέλης Σάμιος μετά από 10 χρόνια προσφοράς στην ακαδημία του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει στο τριφύλλι και την Πέμπτη, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας Νέων, αποχαιρέτησε τους παίκτες των πράσινων.

Την Πέμπτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού με την τελευταία προπόνηση των πράσινων που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Παράλληλα όμως ολοκληρώθηκε και ένας κύκλος 10 ετών καθώς ο τεχνικός της ομάδας Νέων του τριφυλλιού, Βαγγέλης Σάμιος, ανακοίνωσε στους παίκτες των πράσινων ότι αποχωρεί από την ακαδημία και τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο τριφύλλι.

Στον προπονητή της Κ20 του τριφυλλιού ο οποίος εντάχθηκε στις ακαδημίες τον Ιούλιο του 2007 προτάθηκε μείωση αποδοχών, όπως έχει προταθεί ή θα προταθεί τις επόμενες μέρες και σε άλλους τεχνικούς των τμημάτων υποδομής, προκειμένου να μειωθεί και άλλο το μπάτζετ της ακαδημίας.

Ο Σάμιος δεν την αποδέχθηκε επιλέγοντας να αποχωρήσει από τους πράσινους "κλείνοντας" έναν πολύ μεγάλο κύκλο. Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, προσπάθησε με κάποιες ενέργειες που έκανε να τον κρατήσει στο δυναμικό του τριφυλλιού δείχνοντας ότι πιστεύει στην δουλειά του αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Σάμιος πήρε αυτή την απόφαση χωρίς να έχει κάτι στα χέρια του για την επόμενη μέρα όντας αφοσιωμένος μέχρι τελευταία στιγμή στον Παναθηναϊκό.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ!

Έτσι ο Βαγγέλης Σάμιος ανακοίνωσε την Πέμπτη στους ποδοσφαιριστές που είχε τα τελευταία χρόνια ότι αποχωρεί από τον σύλλογο και το κλίμα ήταν αρκετά έντονο και συγκινησιακό με όσα είπε ο έμπειρος προπονητής προς τα "παιδιά του" με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα τόσο ο ίδιος όσο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές!

Παρόντες στην προπόνηση που διεξήχθη στην Παιανία ήταν τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, όσο και ο τεχνικός υπεύθυνος και συντονιστής του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας του συλλόγου, Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Φυσικά στην Παιανία ήταν και ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Μπέκας, ο οποίος άφησε και αυτός ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του του, μιλώντας με τους νεαρούς παίκτες.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Την τελευταία τους προπόνηση φορώντας το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησαν και τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι είχαν επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου και αυτό δεν θα ανανεωθεί.

Συγκεκριμένα οι Σερβιλάκης, Ξηρός και Παπανικολάου στο τέλος Ιουνίου θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους καθώς και οι τρεις είχαν υπογράψει μονοετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι τι θα γίνει με τέσσερις πράσινους που επίσης την φετινή σεζόν ήταν στελέχη της Κ20 του Παναθηναϊκού.

Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος ήταν ο άτυχος της χρονιάς καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, υποβλήθηκε σε επέμβαση και στο τριφύλλι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν με την περίπτωσή του αν και το συμβόλαιο του 20χρονου αμυντικού λήγει επίσης στα τέλη Ιουνίου.

Επίσης οι Μαυρομάτης, Ανδρέου και Αγγελόπουλος έχουν συμβόλαιο για έναν επιπλέον χρόνο και όλα θα εξαρτηθούν από την εισήγηση που έχει δοθεί για το αν θα προωθηθούν η όχι στην πρώτη ομάδα. Δύσκολα πάντως και οι τρεις θα μείνουν και την επόμενη σεζόν στην Κ20.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ