ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ
INTIME SPORTS

Εκτός των όσων διαδραματίστηκαν εντός και εκτός "Γ. Καραϊσκάκης" οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τα είχαν και με την τηλεοπτική μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης. Για τον λόγο αυτό οι οπαδοί ετοιμάζουν συγκέντρωση το βράδυ (11:00) έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Με πρωτοβουλία των οπαδών του Παναθηναϊκού για την μετάδοση της κρατικής τηλεόρασης που κάλυψε με όχι τον καλύτερο τρόπο το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, θα γίνει συλλαλητήριο έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγια Παρασκευή.

Με μήνυμα τους οι οργανωμένοι οπαδοί καλούν άπαντες σε ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την στάση της κρατικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά το μήνυμα των "πράσινων" οπαδών:

" Σήμερα το βράδυ, την ώρα της μετάδοσης της Αθλητικής Κυριακής, δηλαδή στις 11 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού, οργανωμένων και μη, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή για να διαμαρτυρηθούμε για τη χθεσινή αναίσχυντη κλοπή και για τη στάση του "κράτους" και της ΝΕΤ (=νέας ερυθρόλευκης τηλεόρασης) απέναντι στα αίσχη που διαπράττει συστηματικά το καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας που ονομάζεται γάβρος με την ανοχή και συνενοχή όλων των "θεσμών" και "οργάνων"!

Από τις 10 και μετά ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΕΙΡΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13"


Αντέδρασε πρώτα και επιτόπου... η ΠΑΕ

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης" πρώτοι οι διοικούντες του Παναθηναϊκού τα είχαν με την κρατική τηλεόραση και όσα σχολιάστηκαν ή έδειξαν (ή δεν έδειξαν) και για τον λόγο αυτό δεν επέτρεπαν να γίνουν δηλώσεις των παικτών του συλλόγου στην κάμερα της ΕΡΤ, ως μια πρώτη αντίδραση διαμαρτυρίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ