ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγκεκριμένη πρόταση στον Βάργκας από τον Λυμπερόπουλο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λυμπερόπουλος ενημέρωσε τον Ρόναλντ Βάργκας για το ενδιαφέρον και τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού και περιμένει την απόφαση του. Ο Βενεζουελάνος και ο Μασούντ στην ίδια αφετηρία. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Ρόναλντ Βάργκας είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει κάνει τις προκαταρκτικές επαφές με τον ατζέντη του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τον έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον του και κατέθεσε την πρόταση του, ενώ έμαθε και τα "θέλω" του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Ουζουνίδης έχει εγκρίνει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, αφού ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που αναζητά για τον "δίδυμο" του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να δημιουργήσει ένα «ντουέτο» επιθετικών για να πλαισιώσει τον Μπεργκ και ο καθένας να διαθέτει διαφορετικό στυλ. Ο Κλωναρίδης έχει την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα, ο δεύτερος θα είναι ένας με επιτελικές ικανότητες.

Η προσφορά του Λυμπερόπουλου είναι συγκεκριμένη και δεν πρόκειται να αυξηθεί, κάτι που είναι σε γνώση του Βάργκας. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό με την ΑΕΚ και αυτό έχει καταστεί σαφές στον ποδοσφαιριστή και στον ατζέντη του.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΒΑΡΓΚΑΣ VS ΜΑΣΟΥΝΤ

Ο Βάργκας είναι επιλογή Λυμπερόπουλου, ενώ ο Ουζουνίδης προτιμά τον Σοτζέι Μασούντ. Ασφαλώς, δεν τίθεται θέμα σύγκρουσης των δύο ανδρών, αφού είναι φυσιολογικό ο καθένας να έχει την προτίμηση του. Το σημαντικό είναι πως έχουν καλή συνεργασία και καταλήγουν ομόφωνα στις αποφάσεις τους.

Πάντως, ο Βάργκας και ο Μασούντ προορίζονται για την ίδια θέση στο ρόστερ. Θεωρητικά, είναι ανταγωνιστές… Έχουν την ίδια ηλικία – 32 ο Ιρανός, 31 ο Βενεζουελάνος, έχουν παρεμφερές αγωνιστικό στυλ και δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο. Σε καμία περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να τους αποκτήσει και τους δύο, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό τελικά να μην αποκτήσει κανέναν από αυτούς…

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ΠΑΕ, διέψευσαν ότι έχει κατατεθεί πρόταση στον Βάργκας και τόνισαν πως ο ποδοσφαιριστής απλώς έχει προταθεί στην ομάδα. Είναι η δεύτερη διάψευση μετά από την αντίστοιχη για τον Σοτζέι Μασούντ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ