ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συγγνώμη και "αντεπίθεση" από τον Πράνιτς

Συγγνώμη και "αντεπίθεση" από τον Πράνιτς
INTIME SPORTS

Μέσω των social media, ο Ντανιέλ Πράνιτς απολογήθηκε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Η Πέμπτη (6/8) είναι μία δύσκολη ημέρα για τον Παναθηναϊκού, αφού, η ήττα με 3-0 από τη Μπριζ και ο αποκλεισμός από τα play off του Champions League, δημιουργούν βαρύ κλίμα στην ομάδα και στους φιλάθλους.

Ο Ντάνιελ Πράνιτς, με μήνυμα που ανάρτησε στα social media, απολογείται στους φιλάθλους του Τριφυλλιού και δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης για την επόμενη μέρα.

"Αυτή τη χάσαμε, αλλά, η σεζόν μόλις άρχισε και έχουμε πολλές μάχες να κερδίσουμε. Συγγνώμη από τους σπουδαίους οπαδούς μας, όμως, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της σεζόν" αναφέρει το post του Κροάτη.

Όσο για τη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση του, αυτή γραφεί: "Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά θα πέσεις, αλλά, πόσο γρήγορα θα σηκωθείς".

We lost this one, but #season has just started and we have many new #battles to win!Sorry to our great #fans, but we'...

Posted by Danijel Pranjić on Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ