ΠΑΟΚ

Σάλκε: "Να αποφύγουμε τις προκλήσεις"

Σάλκε: "Να αποφύγουμε τις προκλήσεις"

Με ανακοίνωσή στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Σάλκε στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους οπαδούς που θα παραβρεθούν το βράδυ της Τετάρτης στην "Φέλτινς Αρίνα" ότι δεν θα ανεχτεί καμία προκλητική συμπεριφορά.

Σε εγρήγορση βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της Σάλκε, όπως και η γερμανική Αστυνομία ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη. Η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας με την οποία στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα: "Να αποφύγουμε τις προκλήσεις".

Σ' αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων: "Στη διάρκεια του αγώνα του πρώτου γύρου έγιναν αντιληπτα πανό που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Θα δουλέψουμε μαζί με την UEFA και τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνουμε πράξη μία ευχή: Να αποφύγουμε προκλήσεις από πολιτικές αντιπαραθέσεις".

Ζητά, μάλιστα, από τον κόσμο της ομάδας (και τους εθελοντές που θα επιστρατευτούν) να βοηθήσουν να κυλήσουν όλα ομαλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σάλκε εδώ.

"ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ"

Στο μεταξύ, η γερμανική αστυνομία, με νέα συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα, ανέλυσε τα μέτρα ασφαλείας που θα πάρει:

-Πώς θα γίνει η μετακίνηση των οπαδών στο γήπεδο (με πρόβλεψη να μην συναντηθούν μεταξύ τους Έλληνες και Γερμανοί).

-Τους αυστηρούς ελέγχους στους οποίους θα προβεί για να μην περάσει οτιδήποτε στο γήπεδο.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί κανένα παράπτωμα ή κρούσμα βίας, τονίζοντας: "Θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου. Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε προσαγωγές, σε περίπτωση που γίνουν παραπτώματα από τους οπαδούς".

Ειπώθηκε ακόμη ότι για τις ανάγκες των οπαδών του ΠΑΟΚ έχουν διατεθεί 3.500 εισιτήρια, αλλά περιμένουν να δουν πόσοι θα έρθουν μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ