ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύσκεψη για μεταγραφές και διαρροές

Σύσκεψη για μεταγραφές και διαρροές
INTIME SPORTS

Σύσκεψη με βασικό θέμα την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Μια σύσκεψη με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλά θέματα συζήτησης αλλά με επίκεντρο τα μεταγραφικά και της τελευταίες διαρροές θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 2.00μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με παρόντες τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παναγόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Ελευθεράκη (αναμένεται να έχει επιστρέψει από το ταξίδι του) και τον γενικό αρχηγό των πράσινων Βασίλη Κωνσταντίνου.

Βασικό θέμα συζήτησης, το τι μέλει γενέσθαι με τις μεταγραφές. Τι γίνεται με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού τόσο σε άμυνα με την απόκτηση ενός στόπερ όσο και στην επίθεση με την προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Παράλληλα ίσως γίνει και ενημέρωση για τις εξελίξεις των θεμάτων του Λέτο, του Βύντρα και του Μπουμσόνγκ.

Οι τέσσερις άνδρες ένα ακόμη θέμα που θα συζητήσουν είναι και αυτό των διαρροών. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Φάμπρι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν εντός της Παιανίας αλλά αυτό δεν γίνεται και φυσικά στο Τριφύλλι θέλουν να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις διαρροές προς τον Τύπο.

Ακόμη και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αναμένεται να συζητηθούν από τους τέσσερις άνδρες σε μια προσπάθεια να βρεθούν λύσεις σε θέματα που καίνε και απασχολούν άμεσα τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ